>
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ GROOMING ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώματα διατροφής, URINARY CARE PASTE Οξυνοποίητης Ούρων/ Διάλυση Κρυστάλλων

URINARY CARE PASTE


Οξυνοποίητης Ούρων/ Διάλυση Κρυστάλλων


Το VetIQ Urinary Care Paste είναι ένας εύκολος & ασφαλής τρόπος για την φυσική διατήρηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος.  Περιέχει DL-μεθειονίνη που κάνει πιο όξυνο το pH των ούρων και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη διάλυση των κρυστάλλων Στρουβίτη και βοηθά στη μείωση του κινδύνου επανεμφάνισης τους στο ουροποιητικό σύστημα.
Χορηγείται εύκολα και είναι εύγεστο χάρη στο φυσικό εκχύλισμα cranberry που διαθέτει.
  • Ενισχύει την διατήρηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος.
  • Βοηθά στην οξυνοποίηση του PH στα ούρα
  • Βοηθά στην μείωση επανεμφάνισης & συσσώρευσης κρυστάλλων Στρουβίτη.
  • Ιδανικό για γάτες με ουρολογικό σύνδρομο και σε σκυλιά με προδιάθεση στον σχηματισμό πέτρας.
  • Εξαιρετικά εύγεστο
Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο πριν από τη χρήση .
Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο διατροφής
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση .

Σύσταση: Παράγωγα φυτικής προέλευσης. Μεταλλικά στοιχεία.
Πρόσθετα (ανά κιλό): Συντηρητικά. Χρωστικές. Άρωμα. Καρβοξυμεθυλκυτταρίνη, Εκχύλισμα σπόρων Μαϊντανού, Εκχύλισμα Σελίνου, Πυρίτιο, Μακρόκαρπο μύρτιλο (Σκόνη Cranberry) 12,500 mg. Θρεπτικά πρόσθετα: DL-Μεθειονίνη 80,000 mg, Βιταμίνη E Οξικό Άλας 121 mg, Ταυρίνη 360 mg.
Ανάλυση: Πρωτεΐνη 3.4%, Λίπη & έλαια 1%, Τέφρα 3.5%, Ίνες 0.2%, Υγρασία 49%, Dl-Μεθειονίνη 8%, Ασβέστιο 0.01%, Φώσφορο 0.2%, Κάλλιο 0.01%, Θείο 0%, Χλωρίδια 0%, Μαγνήσιο 0%, Νάτριο 0%, Σακχαρόζη 0%.

Οδηγίες Χρήσεως:Τοποθετήστε το Urinary Care Paste στα μπροστινά πόδια ή στο ακροφύσιο του σωλήνα, ώστε να μπορεί να το γλύψει εύκολα το ζώο από το σωληνάριο ή το δάχτυλό σας. Θα πρέπει να χορηγείται μαζί με την τροφή.  Το VetIQ® Urinary Care Paste μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γάτες με ουρολογικό σύνδρομο ή σε σκυλιά με προδιάθεση σε σχηματισμό πέτρας.ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΣΤΡΟΥΒΙΤΗ
ΓάτεςΕώς 2.5 kg½ κουτάλι γλ. 2 φορές ημ.
Γάτες2.5 kg +1 κουτάλι γλ. 2 φορές ημ.
ΣκύλοιΕώς 10 kg2 κουταλιές γλ. 2 φορές ημ.
Σκύλοι10kg +3 κουταλιές γλ. 2 φορές ημ.
ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΣΤΡΟΥΒΙΤΗ
ΓάτεςΕώς 2.5 kg½ κουτάλι γλ. Ανά ημέρα
Γάτες2.5 kg +1 κουτάλι γλ. Ανά ημέρα
ΣκύλοιΕώς 10 kg2 κουταλιές γλ. Ανά ημέρα
Σκύλοι10kg +3 κουταλιές γλ. Ανά ημέρα
Προσοχή: Δεν προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση |Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά | Χορήγηση μόνο σε ζώα |Διαιτητικό συμπλήρωμα διατροφής για γάτες & σκύλους.  |Σε περίπτωση υπερβολικής δόσης επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας. |Συνιστάται η συμβουλή κτηνιάτρου πριν την χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για γάτες που πάσχουν από οξαλικές πέτρες ή αποφρακτικές παθήσεις του ουροποιητικού. Αποφύγετε τη χορήγηση μαζί με άλλα σκευάσματα για το ουροποιητικό σύστημα διότι μπορεί να προκαλέσει μεταβολική οξέωση, να επηρεασθεί η νεφρική λειτουργία και η ισορροπία των μεταλλικών στοιχείων.  Αποθήκευση:Φυλάσσεται σε δροσερό & ξηρό μέρος μακριά από τον ήλιο.