>
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ GROOMING ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώματα διατροφής,TEAR STAIN REMOVER,Καθαρισμός Λεκέδων Γύρω Από Τα Μάτια
TEAR STAIN REMOVER


Καθαρισμός Λεκέδων Γύρω Από Τα Μάτια


Το VetIQ® Tear Stain Remover είναι μια ασφαλής και εύχρηστη μέθοδος αφαίρεσης λεκκέδων από δάκρυα για σκύλους & γάτες. Τα ειδικά συστατικά του βοηθούν στην αφαίρεση επίμονων και αντιαισθητικών λεκκέδων γύρω απο το μάτι και άλλες περιοχές. Η επαναλαμβανόμενη χρήση θα βοηθήσει στην πρόληψη επανεμφάνισης των λεκκέδων και στον χρωματισμό του τριχώματος.  Επίσης, η διαρκής χρήση του ίσως είναι απαραίτητη σε κάποιες φυλές που είναι επιρρεπείς στην παραγωγή δακρύων και θα πρέπει να χρησιμοποιείται προληπτικά, καθότι οι λεκέδες μπορούν να μονιμοποιηθούν και να γίνει ο καθαρισμός τους δύσκολος.
Το VetIQ® Tear Stain Remover δεν θα προκαλέσει κανέναν ερεθισμό στο ζώο γιατί τα συστατικά του είναι υποαλλεργικά. Το Tear Stain Remover μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με από του στόματος θεραπείες. Προσοχή να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια.
  • Αφαιρεί επίμονους & αντιαισθητικούς λεκέδες δακρύων εύκολα & με ασφάλεια
  • Για χρήση στο τρίχωμα κάτω από τα μάτια και γύρω από το στόμα
  • Κατάλληλο για όλες τις φυλές Σκύλου & Γάτας
  • Ασφαλές και απαλό στην χρήση
Συσκευασία: Φιαλίδιο 100ml

Απιονισμένο νερό, κοκοαμφοοξικός εστέρας, Προπυλενογλυκόλη, φαινοξυαιθανόλη, Μεθυλπαραμπέν, Προπυλοπαραμπέν, Βουτυλοπαραμπέν, Χλωριούχο κετριμμώνιο, EDTA, Μενθόλη.

Ανακινήστε πρίν την χρήση. Υγράνετε βαμβάκι με το Tear Stain Remover  και προσεκτικά σκουπίστε πάνω από τις περιοχές με λεκέδες γύρω από τα μάτια και στόμα. Αφαιρέστε εναπομείναντα υπολείμματα με καθαρό βαμβάκι. Αποθηκεύστε το σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος μακριά απο ηλιακή ακτινοβολία.