>
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ GROOMING ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το κατάστημα play house of pets ιδρύθηκε με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των κατοικίδιων φίλων μας, όσον αφορά την διατροφή τους, τον καλλωπισμό τους αλλά και το παιχνίδι τους.
Η συνεργασία μας με πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου έγινε με γνώμονα τόσο την κάλυψη των αναγκών των κατοικίδιων μας όσο και της κατανόησης των οικονομικών δυσκολιών που υφίστανται και σας παρέχουμε προϊόντα με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε τροφές σε όλες τις διαθέσιμες συσκευασίες(ξηρά, υγρή,snacks) ,παιχνίδια,αξεσουάρ κατοικίδιων(οδηγούς,  περιλαίμια, στηθόλουρα κτλ), αξεσουάρ εκπαίδευσης, αξεσουάρ καλλωπισμού(χτένες, σαμπουάν, αρώματα κτλ),συμπληρώματα διατροφής, φυτικά αντιπαρασιτικά, σπιτάκια-box μεταφοράς-κρεβατάκια καθώς και τροφές και αξεσουάρ για οδικά πτηνά.
Ενδεικτικά κάποιες από τις εταιρείας που συνεργαζόμαστε είναι: Carnilove, Ambrosia, Naturea, Nutrican, Bewi.dog, Belcando, Ferplast, Nobby.
Τέλος στο κατάστημα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τον καλλωπισμό των κατοικίδιων όσον αφορά το μπάνιο, κούρεμα, κόψιμο νυχιών, καθαρισμός αυτιών, πλύσιμο δοντιών και ότι άλλο χρειάζονται οι τετράποδοι φίλοι μας.