>
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ GROOMING ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώματα διατροφής,EAR-CLEANER Καθαρισμός Αυτιών


EAR-CLEANER


Καθαρισμός Αυτιών


Το VetIQ® Ear Cleaner είναι ένα μη τοξικό διάλυμα καθαρισμού αυτιών για γάτες και σκύλους που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη διατήρηση της καλής υγιεινής των αυτιών του κατοικίδιου ζώου σας. Περιέχει φυσικό Neem Oil, το οποία έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, αλλά είναι και ένα φυσικό καθαριστικό. Καταπραΰνει επίσης τον ερεθισμό και λειτουργεί απαλά στα αυτιά για να τα διατηρήσει καθαρά και απαλλαγμένα από υπολλείματα κεριού. Το ακροφύσιο επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή στα αυτιά του κατοικίδιου ζώου σας .
Η μοναδική σύνθεση του VetIQ®  Εar Cleaner δεν προκαλεί την χρώση ή αποχρωματισμό των τριχών γύρω από τα αυτιά. Κατάλληλο για σκύλους, κουτάβια, γάτες και γατάκια.
  • Με φυσικό έλαιο Neem
  • Απαλύνει τον ερεθισμό
  • Βοηθά να μαλακώσει το κέρι και τα υπολείμματα του στο αυτί
  • Με εύκαμπτο εφαρμοστή (ακροφύσιο)
Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο πριν από τη χρήση .
Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο διατροφής
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση .

Προπυλενογλυκόλη , βορικό οξύ , βενζοϊκό οξύ, Neem Oil , Μηλικό οξύ

Οδηγίες χρήσης :Το καθαριστικό αυτιού θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση μέχρι το κερί ή τα ξένα σώματα να απομακρυνθούν από το αυτί. Μόλις καθαριστεί το αυτί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εναλλασσόμενες ημέρες και στη συνέχεια μία φορά την εβδομάδα για δύο εβδομάδες. Η τακτική χρήση συνίσταται, καθώς σε ορισμένα σκυλιά  υπάρχει η τάση της επανεμφάνισης. Μπορεί να χρειασθεί 7 ημέρες ή και περισσότερο για να καθαρίσει το αυτί . Να μην διακοπεί η θεραπεία παρά μόνο μερικές ημέρες μετά την πλήρη εξαφάνιση του ξένου σώματος. Γενικά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό & διατήρηση των αυτιών καθαρών ή όπως συστήνεται από τον κτηνίατρο.